hotel in Norway

About 654 results.

Thon Hotel Triaden

Gamleveien 88, 1476 Rasta, Norway

Thon Hotel Triaden er et moderne konferansehotell på Lørenskog 10 min fra Oslo. Høy servicegrad. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Nidaros

Søndre gate 22B, 7010 Trondheim, Norway

Thon Hotel Gildevangen er et innbydende hotell, midt i Trondheim sentrum. Vi serverer gratis kveldsmat hver kveld. Bestill online for lavest pris.

Thon Hotel Maritim

Kongsgata 32, 4005 Stavanger, Norway

Thon Hotel Maritim ligger midt i hjertet av Stavanger sentrum med en nydelig utsikt over Breiavatnet. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Vettre

Konglungveien 201, 1392 Vettre, Norway

Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun 20 fra Oslo sentrum. Leiligheter og rom. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Arena

Nesgata 1, 2004 Lillestrøm, Norway

Thon Hotel Arena er et stort og moderne konferansehotell på Lillestrøm. Vegg i vegg med Norges Varemesse og nære togstasjonen. Book konferanse eller rom her.

Thon Hotel Tromsø

Grønnegata 50, 9008 Tromsø, Norway

Thon Hotel Tromsø er et nytt og moderne hotell i Tromsø sentrum. Nær flybuss og offentlig kommunikasjon. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Alta

Labyrinten 6, 9510 Alta, Norway

Thon Hotel Alta er et moderne forretningshotell i Alta Sentrum, på toppen av kjøpesenteret AMFI Alta. Bestill på thonhotels.no for garantert laveste pris.

Thon Hotel Gardermoen

Balder allé 22, 2060 Gardermoen, Norway

Bo smart, enkelt og rimelig på Thon Hotel Gardermoen, som ligger sentralt ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Shuttlebus direkte fra hotellets hovedinngang.

Thon Hotel Cecil

Stortingsgata 8, 0161 Oslo, Norway

Thon Hotel Cecil ligger like ved Stortinget og Oslo Rådhus midt i Oslo sentrum. Perfekt for forretningsfolk. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Stavanger

Klubbgata 6, 4013 Stavanger, Norway

Thon Hotel Stavanger er et helt nytt og topp moderne hotell midt i Stavanger Sentrum. Gratis kveldsmat er inkludert i prisen. Bestill her for lavest pris..

Birkebeineren Hotel & Apartments

thumb_up 712 likes
rate_review 104 Reviews
favorite 5188 favorites
Birkebeinervegen 24, 2618 Lillehammer, Norway

Birkebeineren Hotel & Apartments har gode fasiliteter og ligger sentralt i Lillehammer.

Voksenåsen Kultur og Konferansehotell

thumb_up 3513 likes
rate_review 161 Reviews
favorite 8117 favorites
Ullveien 4, 0791 Oslo, Norway

Voksenåsen,Norges nasjonalgave til Sverige,er et senter for svensk-norsk samarbeid og et hotell med velrennommert restaurant. Et godt sted for konferanser.

Opus XVI

thumb_up 1793 likes
rate_review 5 Reviews
favorite 45 favorites
Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen, Norway

Opus XVI - Hotel og kulturarena som pt er under oppføring midt i Bergen sentrum. Hotellet får 65 store rom, inkludert 5 suiter. Restaurant, bar og ballsal.

Thon Hotel Kristiansund

Fiskergata 12, 6507 Kristiansund, Norway

Thon Hotel Kristiansund er et flott hotell på Innlandet i Kristiansund. Nydelig utsikt. Bestill rom her på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Moldefjord

Storgata 8, 6413 Molde, Norway

Thon Hotel Moldefjord ligger midt i Molde sentrum med utsikt over Moldepanoramaets snøkledde fjelltopper. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Horten

Jernbanegata 1, 3187 Horten, Norway

Thon Hotel Horten finner du helt nede ved Horten kai og er meget lett tilgjengelig via ferge fra Moss, kollektivtrafikk eller egen bil.

Thon Hotel Halden

Langbrygga 1, 1767 Halden, Norway

Thon Hotel Halden ligger idyllisk til på brygga i Halden Sentrum med utsikt over indre havn. Bestill rom her på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Saga

Skippergaten 11, 5528 Haugesund, Norway

Thon Hotel Saga er et hyggelig forretningshotell i hjertet av Haugesund sentrum like ved brygga. Bestill rom på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Linne

Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo, Norway

Thon Hotel Linne ligger sentralt i Oslo nord med kort vei til Helsfyr, Økern og Groruddalen. Bestill ditt rom på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Gardermoen Airport Hotel

thumb_up 1343 likes
rate_review 185 Reviews
favorite 7766 favorites
Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen, Norway

Et frittstående hotell med 201 rom og en nyoppusset konferansefløy i september 2017. For oss er ikke dette en jobb, men en livsstil. Velkommen til oss!

Thon Hotel Backlund

Kirkegata 41, 7600 Levanger, Norway

Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med Levangersundet like rundt kvartalet. Bestill på online for laveste pris.

Thon Hotel Sandnes

Roald Amundsens gate 115, 4307 Sandnes, Norway

Thon Hotel Sandnes er et flott hotell i Sandnes sentrum. Svært gode konferansefasiliteter. Bestill rom på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Høyers

Kongens gate 6, 3724 Skien, Norway

Thon Hotel Høyers er et særpreget hotell med sjarm og atmosfære i gangavstand fra Telemarkskanalen. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Thon Hotel Prinsen

Kongens gate 30, 7012 Trondheim, Norway

Thon Hotel Prinsen er et fullservicehotell med et hyggelig og uformelt miljø midt i Trondheim sentrum. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris.

Viking Hotell Tromsø

Grønnegata 18, 9008 Tromsø, Norway

Enter Tromsø er en liten hotellkjede bestående av fire unike hoteller og leilighetsfasiliteter – alle med hvert sitt særpreg og personlighet.